Ország-világ

2020.10.07. 21:41

Újabb ágazat számára lesz elérhető a Széchenyi Turisztikai Kártya

Nulla százalék kamattal, nulla forint kezelési költséggel, nulla forint bírálati díjjal, 1, 2 vagy 3 éves futamidőre igényelhető akár 250 millió forintig.

Újabb ágazat számára lesz elérhető a Széchenyi Turisztikai Kártya – közölte a Széchenyi Kártya Programot működtető Kavosz Zrt. szerdán.

Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke, a Kavosz Zrt. igazgatósági elnöke a közleményben bejelentette, a Széchenyi Kártya Programban szeptember 21-én bevezetett Széchenyi Turisztikai Kártya folyószámlahitel október 22-től a taxis és kisbuszos személyszállító vállalkozások számára is elérhető lesz.

A Kavosz közleményében hangsúlyozza, a Gazdaságvédelmi Akcióterv keretében meghirdetett Széchenyi Kártya Program konstrukciók folyamatosan igazodnak a vállalkozások igényeihez, az eddigi feltételrendszer alapján a vendéglátás, szállodai és szálláshely szolgáltatás, rendezvényszervezés, utazásszervezés, és – közvetítés, különjárati autóbuszos személyszállítás területen működő vállalkozások igényelhették a konstrukciót, amely most az MKIK elnökének javaslatára, az Innovációs és Technológiai Minisztérium, valamint a Magyar Turisztikai Ügynökség szakmai támogatása mellett kiegészül a taxis és kisbuszos személyszállító vállalkozásokkal, jellemzően mikrobuszos személyszállító vállalkozásokkal.

Az említett vállalkozások számára is a Széchenyi Turisztikai Kártya 2020. október 22-től nulla százalék kamattal, nulla forint kezelési költséggel, nulla forint bírálati díjjal, 1, 2 vagy 3 éves futamidőre igényelhető akár 250 millió forintig.

A Széchenyi Turisztikai Kártya országszerte igényelhető a Széchenyi Kártya Program eddigi hiteleihez hasonlóan a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, a területi kereskedelmi és iparkamarák és a Kavosz Zrt. regisztráló irodáiban.

A részletes igénybevételi feltételek a www.kavosz.hu oldalon elérhetőek – tájékoztatott a Kavosz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában