NAK

2021.05.26. 08:03

Június elején megrendezik a Szántóföldi Napokat

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) – a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetségével együttműködésben – megrendezi a NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-t a Fejér megyei Mezőfalván június 9-10-én.

Mezõfalva, 2019. május 23. New Holland márkájú kombájn a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Mezõgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetségének III. NAK szántóföldi napok és agrárgépshow rendezvényén a Fejér megyei Mezõfalván 2019. május 23-án. MTI/Máthé Zoltán

Forrás: MTI

Fotó: Máthé Zoltán

A kamara közleménye szerint az ország legnagyobb területén, több mint 400 ezer négyzetméteren megrendezett szántóföldi rendezvényén védettségi igazolvány (illetve a védőoltást igazoló mobilapplikáció) bemutatásával lehet majd részt venni.

A NAK Szántóföldi Napok több éve

az ország egyetlen olyan álló- és mozgógépes szabadtéri kiállítása, ahol a mezőgazdasági gépek legszélesebb kínálata tekinthető meg, szántóföldi környezetben.

Az állógépes kiállításon rendre a hazai mezőgazdaságigép-forgalmazás 80 százalékát képviselő cégek mutatják be gépeiket, eszközeiket, emellett

másfél hektáros demópályán kipróbálhatók a gépek, illetve gépkapcsolatok.

A rendezvény középpontjába ezúttal is az évszaknak megfelelő fajtabemutatók, mikroparcellás és demóparcellás növénytermesztési bemutatók kerülnek. Mindkét napon bemutatkoznak a legújabb nemesítési és kutatási eredmények a gyakorlatban, a nagy és biztonságos termést ígérő fajták és hibridek.

Borítókép: New Holland márkájú kombájn a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetségének III. NAK szántóföldi napok és agrárgépshow rendezvényén a Fejér megyei Mezőfalván 2019. május 23-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában