Ország-világ

2021.05.17. 10:42

Vidéki vállalataink megerősítését támogatja a kormány (videó)

Magyarország egészségügyi és gazdasági szempontból is a legsikeresebb választ adta a koronavírus-járványra Európában – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Kaposváron.

Kaposvár, 2021. május 17. Karl Schultes, az 1. Magyar Cukor Manufaktúra Kft. ügyvezetõje (b) támogatási szerzõdést vesz át Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztertõl Kaposváron, a cég telephelyén tartott ünnepségen 2021. május 17-én. A társaság 2400 négyzetméteres raktár- és gyártócsarnokot épít, a 370 millió forintos beruházást a kormány 180 millió forinttal támogatja. MTI/Varga György

Forrás: MTI

Fotó: Varga György

– Kaposváron indul a hét: újabb beruházás, újabb megvédett munkahelyek, újabb lehetőség vidéki vállalataink megerősítésére – írta Szijjártó Péter közösségi oldalán.

A külgazdasági és külügyminiszter az 1. Magyar Cukor Manufaktúra Kft. vállalkozásnövelési támogatási okiratának átadásakor hangsúlyozta: a beoltottak száma az 5 millió felé közelít, és 4,6 millióan dolgoznak, 40 ezerrel többen, mint 2020 hasonló időszakában.

A miniszter beszámolt arról, hogy a cukortermékek előállításával és csomagolásával foglalkozó 1. Magyar Cukor Manufaktúra Kft. 2400 négyzetméteres új raktár- és gyártócsarnokot épít idén, a 370 millió forintos beruházást a kormány 180 millió forinttal támogatja.

Borítókép: Karl Schultes, az 1. Magyar Cukor Manufaktúra Kft. ügyvezetője (balra) támogatási szerződést vesz át Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztertől Kaposváron

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában