Változások

2022.07.01. 11:14

Folytatódik a 4iG távközlési üzletágának stratégiai átalakítása

Folytatódik a 4iG távközlési üzletágának stratégiai átalakítása, a cégcsoport telekommunikációs vállalataihoz új vezetők érkeznek - közölte a 4iG Nyrt. pénteken.

A társaság telekommunikációs portfólióját összefogó Antenna Hungária Zrt. vezérigazgatója péntektől Király István, aki a DIGI Távközlési Szolgáltató Kft. és leányvállalatai vezetését Tábori Tamásnak adja át. A távközlési üzletág külföldi leányvállalatainak irányításáért a 4iG International új vezetője, Budafoki Róbert felel, míg az Invitech ICT Services Kft. vezérigazgatója Bőthe Csaba lett - írták.
Az új vezetőktől a közlemény szerint a hozzájuk tartozó vállalatok üzleti hatékonyságának javítását, az eredményes működés feltételeinek kialakítását várják. 

A tavasszal megkezdett átalakításokkal a 4iG hatékonyabban használhatja ki a cégcsoporton belüli együttműködési lehetőségeket - tették hozzá.

Borítókép: a 4iG Nyrt. informatikai-technológiai vállalat székházának bejárata a Szépvölgyi Irodaparkban, a főváros III. kerületében, a Montevideó utca 8. szám alatt. A vállalat elnevezésében a 4i az International (nemzetközi), Innovative (újító), IT (információs technológia) és Investment (befektetés) angol szavakra utal, míg a G a group, vagyis (cég)csoport utalással rendelkezik (MTVA/Bizományosi: Róka László)

Címkék#4iG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában