Fordulat?

2022.04.01. 12:38

Előkerült egy videó VV Fanniról

Noha elvileg hamarosan ítéletet hirdetnek, még mindig rengeteg a kérdőjel Novozánszki Fanni eltűnése és halála körül.

Március 31-én újra összeült a bíróság a ValóVilág című realityben megismert Novozánszki Fanni eltűnése és halála ügyében. Míg a vádlott B. László védőügyvédje, dr. Bálint Roland a tárgyalóteremben olyanokat mondott, hogy „Fanni csak egy prostituált volt”, és szerinte nincs értelme gyilkosságról beszélni, ha nincs meg a holttest, addig a 24.hu-nak már azt fejtegette: létezik egy videófelvétel, ami két nappal az eltűnés után készült, és amelyen VV Fanni épen és egészségesen látható – idézi a Bors.

– A Novozánszki szülők arról nyilatkoztak a vallomásukban, hogy két nappal a lányuk eltűnése után, 2017. november 22-én felmentek Fanni lakására, ahol mindent rendben találtak. Elmondják azt is, hogy az édesapa lement a portára, hogy kérdezősködjön, mire közölték vele, hogy megnézték a biztonsági kamerák felvételeit, és Fanni aznap, délután 4 órakor hagyta el az épületet, egyedül 

– mondta dr. Bálint Roland.

– A vád 2017. november 20-ai emberölési minősítése téves, de az aznapi eseményért – amit kamerafelvétel is rögzít – úgy tartom, védencemet büntessék meg, és a személyi szabadság megsértése miatt ítélje el a bíróság. 

A két nappal későbbi eltűnéshez viszont a vádlottnak semmi köze. Ez a védelem álláspontja 

– szögezte le a védő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában