Tiszta horror

2022.04.20. 00:58

Halálra késelte saját anyját, majd leült reggelizni

Bíróság elé állítják azt a Békés megyei férfit, aki megölte az anyját, mert az nem biztosított neki elég önállóságot. Döbbenetes, mit állítanak a helyiek a családról.

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádolják a csorvási, 42 éves V. G.-t, aki megölte saját anyját, mert nem hagyott neki elegendő önállóságot - írja a Bors.

A vádirat szerint a férfi együtt élt édesanyjával, és bár szeretett volna külön költözni, ezt az anya nem hagyta neki. A nyomozás szerint az anya túlzottan ragaszkodott fiához, szinte kisajátította, és irányította életét, amit a fia egyre rosszabbul viselt.

2020 júliusának egyik reggelén aztán, mikor az édesanya a számítógép előtt ült éppen, a fiú szerette volna elkérni albérlőik telefonszámát. A nő kissé megorrolt a fiára, hogy miért nem tud várni, de egy cetlire felírta a számokat, a férfi szerint viszont flegma megjegyzéseket tett.

A férfi a házuk udvarán ásta el az anyja holttestét

A férfi erre dühbe gurult és megütötte az anyját, aki a földre esett. De ez sem volt elég, magához vett egy disznóölő kést, és halálra szúrta vele a nőt.

A férfi ezután a holttestet az udvaron elásta, majd bement és megreggelizett. Ám tele hassal már úgy vélte, semmiképp se tudja megúszni a gyilkosságot, így feladta magát a rendőrségen.

A településen azt beszélték, hogy anya és fia vérfertőző kapcsolatban éltek, az anya szerint ugyanis "a nők csak viszik a pénzt", és inkább ő maga elégíti ki fia nemi vágyait, de legalább a vagyon házon belül marad – ezt a férfi egyik munkatársa nyilatkozta a Tényeknek. A helyiek szerint ez vezetett a tragédiához.

A Gyulai Törvényszéken kezdődik meg a férfi tárgyalása, ahol akár életfogytiglan tartó büntetést is kiszabhatnak a gyilkossal szemben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!