Megrázó részletek

2022.04.04. 15:21

Megfojtotta élettársát, majd moziba ment a zuglói nő gyilkosa, a film közben fogták el (videó)

A férfi részben beismerő vallomást tett.

Vasárnap este egy kisfiú azzal hívta fel a 112-es segélyhívót, hogy az anyja rosszul van Zuglóban. A nő életét már tudták megmenteni a mentősök, a testén pedig gyilkosságra utaló nyomokat találtak. Mint kiderült, az élettársa megfojtotta. Az esettel kapcsolatban ma sajtótájékoztatót tartott a rendőrség.

 

Gál Sándor alezredes a sajtótájékoztatón elmondta, hogy a 8 éves kisfiútól megtudták, hogy vasárnap náluk volt az anyja 32 éves élettársa is a Csömöri úti lakásukban. Ebéd után a pár táncolni kezdett, ami közben a férfi könyökkel, feltételezhetően véletlenül megütötte a gyerek szemét.

 

Emiatt összevesztek a nővel, majd dulakodni kezdtek. A lakás több szobájában verekedtek, aminek a konyhában lett vége.

Gál Sándor r. alezredes, BRFK Életvédelmi Osztály vezetője FOTÓ: POLYÁK ATTILA - ORIGO

A konyhából meg a nő kiszólt a gyerekének, hogy bújjon el egy szekrényben, a rendőrök jönnek érte egy óra múlva és elviszik.

 

Ezt a kisfiú megtette, a szobájában elbújt egy szekrényben. Pár óra múlva kijött a szekrényből, ekkor észrevette, hogy a férfi már nincs a lakásban, a konyhában pedig megtalálta az anyját, aki a földön feküdt. Több sötét foltot talált a testén, többek között a nyakán.

 

A fiú ezek után hívta a mentőket, ő is engedte be őket a lakásba.

 

A helyszínelés közben kiderült, hogy a nőt megfojtotta az élettársa.

 

A nyomozás során sikerült azonosítaniuk a rendőröknek egy férfit. Felhívták telefonon, ahol nem volt hajlandó elmondani, hogy jelenleg hol van. Ennek ellenére a rendőröknek sikerült kideríteniük, 

hogy a férfi egy XV. kerületi bevásárlóközpontban van, moziba ment az anyjával.

 

A rendőrök a moziban, filmvetítés közben fogták el.

Emberölés gyanúja miatt hallgatták ki a férfit, aki részben beismerő vallomást tett, de gyilkosságot tagadta. Ezek után a rendőrök őrizetbe vették és javasolták a letartóztatását. A 8 éves kisfiú jelenleg nagyszülőknél van.

Az Origo információi szerint a férfi többszörösen büntetett előéletű, többek között szexuális erőszak miatt is elítélték korábban.

A gyilkosság idejében is feltételesen volt szabadlábon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!