Krimi

2022.10.20. 16:00

Elképesztő videó: tömegkarambolt okozott egy kamionos a sztrádán

Felkavaró videó készült arról, ahogyan tömegbalesetet okozott egy figyelmetlen kamionsofőr az M0-son.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Aniczkania

Az M0-s autóút M1-es autópálya csomópontja előtt történt egy súlyos baleset - írja a bejegyzésben a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az Instagram oldalán, ahol a videó is látható.  Az M0-n kisebb torlódás alakult ki a csomópont előtt, az autósok szépen lassítottak, többen is igyekeztek megfelelő követési távolságot tartani az előttük haladóktól. Ezt nagyon jól tették, ugyanis a kamera képén látszik, ahogy 

a külső sávban egy kamion fékezés nélkül, 90 km/órás sebességgel rongyol bele az előtt állókba, akiket össze-vissza tolt, borogatott a pályán. A vétkes kamionos súlyosan megsérült, így egyelőre nem lehet tudni, miért nem lassított. Szerencsére a többi érintett kisebb sérülésekkel megúszta. 

A baleset miatt több óráig volt korlátozás, a károkat, hidraulika olajat stb. hosszú idő volt feltakarítani, semlegesíteni, hiszen 3600 négyzetméternyi felületen kellett beavatkozni a szigetszentmiklósi mérnökségnek.

Az ilyen esetek miatt kérjük minden egyes alkalommal: vezetés közben csak a vezetésre koncentráljatok, figyeljétek az utat, a forgalmat, az előttetek haladókat, a digitális kijelzőinket, hogy a hasonló esetek elkerülhetőek legyenek - írja a Közút.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!