Krimi

2022.10.25. 19:09

Öngyilkos lett a dunaújvárosi nagyvállalkozó, aki feldarabolta a feleségét

A duol. hu úgy értesült, hogy öngyilkos lett a letartóztatásban lévő B. János, aki a gyanú szerint brutálisan meggyilkolta feleségét.

Forrás: police.hu

A hírportál az öngyilkosság hírével kapcsolatban megkereste a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságot, ahol megerősítették az információt, és a következő választ adták: az emberölés bűntett miatt folyamatban lévő nyomozás során 

a letartóztatásban lévő gyanúsított öngyilkosságával kapcsolatban a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága az általános közigazgatási rendtartásról szóló törvény szabályai szerint indított eljárást 2022. október 23-án.

A helyszínen rekonstruálták a nyomozók, hogyan szabadulhatott meg a felesége holttestétől a vállalkozó.
Forrás: duol.hu

 A Fejér megyei nyomozók birtokába jutott információk szerint a szeptember 26-a óta letartóztatásban lévő 62 éves dunaújvárosi gyanúsított a szeptember 17-e és szeptember 21-e közötti időszakban megölte feleségét, testét feldarabolta, majd elrejtette. Az ügy körülményeinek tisztázásra, a bűncselekmény bizonyítása érdekében nyomozócsoport alakult, amelyben Fejér, Pest és Veszprém megye, valamint a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Életvédelmi Osztály nyomozói vettek részt. 

A rendőrök szakszerű, precíz és aprólékos adatgyűjtésbe kezdtek, ennek során a gyanúsított által használt kistehergépkocsiban testrészmaradványokat találtak, amelyek a feleségtől származnak.

 

Van segítség Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában