Krimi

2022.11.14. 09:12

Megtalálták az eltűnt kislányt, így van most a hatéves Zora

Az egész éjjel tartó kutatás után hétfőn délelőtt megtalálták a hatéves T. Zorát, aki egy Pér és Töltéstava közötti tanyáról tűnt el vasárnap délután. Kutyák, drónok, rengeteg civil segítette a rendőrség és a katasztrófavédelem munkáját.

Fotó: NAGYGABOR

9.33 Megerősítette a rendőrség: él a kislány

Helyszíni tudósítónk szerint a hatéves kislányt megtalálták a péri repülőtér közelében. Úgy tudjuk, a körülményekhez képest jól van és már a szüleivel is találkozhatott. Információink szerint a kutatást siklóernyővel segítő férfi lelt az eltűnt gyerekre.

Hétfő, 8.35

Köd és sötétség nehezítette a keresők munkáját vasárnap este, akik hőkamerás drónokkal, kutyákkal indultak a hatéves kislány felkutatására. A körülmények nem tették lehetővé a helikopter felszállását, de hétfő reggel nyolc óra körül már kezdett felszállni a köd a környéken.

T. Zora egy öthektáros, körbekerítetlen tanyáról tűnt el november 13-án, vasárnap délután négy körül 

Az eddigi információink szerint a kislány gyakran játszott egyedül a ház körül, s időnként kiabáltak egymásnak a szülőkkel. Fél négykor még válaszolt a kérdésre, négykor viszont már nem kiabált vissza – írja a kisalfold.hu.

A helyszínen jelenleg több száz civil, speciális keresők, a katasztrófavédelem és a rendőrség keresi Zorát. 

Korábban írtuk

A Győri Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat T. Zora eltűnése ügyében. A hatéves kisgyermek Pérről, a Kánvási dűlőben lévő tanyáról 2022. november 13-án 16 óra körül távozott el, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatása jelenleg is nagy erőkkel folyik – közölte a rendőrség.

A Győri Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható T. Zora tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon. Névtelenség megőrzése mellett bejelentést tehetnek továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!