Krimi

2023.01.24. 18:15

Nem bekattant, előre megfontoltan ölhetett az olaszországi gyerekgyilkos anya

A büntetőper során a rendőröket is meghallgatták.

Forrás: Bors

A megdöbbentő ügy előzménye az volt, hogy az egykori pornószínésznő kapcsolata párjával, Juhász Norberttel még a közös gyermekük születése előtt megromlott.  A kis Alex érkezése sem hozta őket közelebb egymáshoz, a viszonyuk egyre inkább elmérgesedett - írja a Bors.

A bíróság ideiglenesen az apának ítélte a gyermeket, de Bradács Katalin a kisfiút nem adta át a férfinek. A gyermekkel együtt Olaszországba menekült, ahol napokig bolyongott, majd halálos sebet ejtett a kétéves Alexen. A holttestet lefotózta, majd egy élelmiszeráruház pénztári futószalagjára fektette.

A bíróságon tanúkat hallgattak meg az ügyben. Egy rendőr többek között elmondta, hogy többen is jelezték a hatóságnak, miszerint egy nő az utcán ténfereg Chiusi Scalóban és nagyon furcsán viselkedik. Ezért az egyenruhások Bradácsot megállították.

Észrevettük, hogy egy kést rejteget. Azt lefoglaltuk, Bradácsot pedig feljelentettük, de elengedtük

- mondta a tanúskodó rendőr. Ebből kikövetkeztethető, hogy

 

a gyerekgyilkossá vált anyának volt egy másik vágóeszköze is a rendőrök feltételezése szerint, vagyis készülhetett a gyilkosságra. Később a szörnyű bűncselekményhez használt eszköz is előkerült. 

 

A térfigyelő kamerák felvételeiből kiderült, hogy a volt pornós a gyilkosság után inget cserélt.

A csendőrök egyébként a gyermek babakocsiját egy árokba dobva találták meg egy játszótér közelében. Egészen onnan vezette el őket egy kitaposott, gyerekjátékokkal teleszórt ösvény a gyilkosság feltételezett helyszínéhez. Kiderült, hogy a törött penge többi része azért nem került elő, mert az elhagyatott vasúti terület tele volt fémtárgyakkal, ezáltal ellehetetlenült a fémdetektor célirányos használata. 

A vádlott tettét illetően erősen körvonalazódik az előre megfontoltság

– mondta a Borsnak Massimiliano Scaringella, a gyászoló apa jogi képviselője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!