Krimi

2023.01.20. 02:03

Tragédia: halálra égett egy férfi egy ABC-ben a Balatonnál

Teljes terjedelmében, kétezer négyzetméteren égett egy élelmiszerbolt csütörtök este Alsóörsön. Egy ember berohant a kigyulladt épületbe egy porral oltóval, hogy megfékezze a lángokat, nem élte túl.

Forrás: veol.hu

Fotó: Hebling Zsolt

Teljes terjedelmében, kétezer négyzetméteren égett a Nyárfás ABC Alsóörsön, a Pelso Camping (Volt Európa Kemping) mellett. Két lakókocsi, bódék, garázsok, kerékpár kölcsönzők és a növényzet is lángra kapott.

 A teljes üzletsor a tűz martaléka lett, porrá égett minden. 

A tűzoltók négy nagyméretű gázpalackot kihoztak a boltból épségben - ezt Szolgainé Soós Gabriella megyei katasztrófavédelmi szóvivő közölte a veol.hu-val.

A helyszínre a balatonfűzfői, a veszprémi, a pétfürdői, a siófoki, a balatonfüredi tűzoltók vonultak, a katasztrófavédelmi szolgálat irányításával.

Bartók Judit megyei rendőrségi szóvivő azt mondta: bennégett egy ember az üzletben. 

Fotós: Hebling Zsolt / Forrás: veol.hu

A szóbeszéd szerint egy ember egy porral oltóval a kezében berohant az épületbe, azért, hogy megfékezze a tüzet. Végül a tűzoltók az oltás közben találták meg az összeégett holttestét az épületben - ezt Szolgainé Soós Gabriella is megerősítette. Egyelőre semmit nem lehet tudni arról, hogy ki az áldozat.

Hebling Zsolt Alsóörs polgármestere és Ferenczy Gábor alpolgármester is a helyszínen tartózkodtak.

Hebling Zsolt polgármester azt mondta, hatalmas és magas lángokkal égett az élelmiszerüzlet, az oltás nagyon nehéz volt, mert erős szél fújt.

A tűz okát a rendőrség vizsgálja.    

Fotós: Hebling Zsolt / Forrás: veol.hu

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!