Krimi

2023.05.29. 13:50

Kiderült, hogy halt meg a Deák téri késelés áldozata

Martin édesanyja megkapta a papírokat, amelyekben benne van a teljes igazság.

Forrás: Bors

Nem telik el nap, hogy a 18 évesen meggyilkolt fiú édesanyja ne menne ki a gyermeke sírjához. Martin és barátai csak egy laza estét szerettek volna február utolsó szombatján. Már éppen hazafelé tartottak, amikor a Deák tér közelében találkoztak egy másik társasággal. Kezdetben csupán beszélgettek, de aztán a fiúk egy lány miatt összevesztek. A vitát a 18 éves K. Zsolt késsel zárta le. A penge Martint érte, aki napokkal később a kórházban halt meg – írja a Bors.

Kitti, a fiát gyászoló édesanya a napokban kapta kézhez az orvosi dokumentációt, amelynek köszönhetően már kezd összeállni a fejében a kép, mi történhetett fiával a végzetes hajnalon.

– Az orvosi papírok szerint teljesen egyértelmű, hogy az én fiam aznap egyetlen korty alkoholt sem fogyasztott, ugyanis a vérében nem találtak. Mindenképpen meg szeretném jegyezni, hogy drogot sem – mondta a Borsnak az édesanya.

Barátja védelmében áldozta életét a Deák téren megkéselt 18 éves Martin. A fiú verekedő feleket próbált szétválasztani, de amint hátat fordított a vele egyidős K. Zsoltnak, a férfi leszúrta.

– Egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor tud az ügyészség vádat emelni és mikorra tűzik ki az első tárgyalást. Az biztos, hogy ott leszek, mert szeretnék a gyilkos szemébe nézni. Abban biztos vagyok, hogy Zsolt esetében önvédelemről szó sem volt!

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!