Krimi

2023.06.02. 10:46

Cigivel, pizzával és pénzzel édesgette magához az intézetis kisfiúkat a szigetcsépi szexragadozó

A pedofil több 11–14 éves gyermeket megrontott.

MW

Illusztráció: Shutterstock

Otthonába csalta, majd pizzával, cigarettával, játékokkal és pénzzel honorálta szexuális igényeinek kielégítését a gyanú szerint az a 43 éves, eredetileg szegedi férfi, akihez a Pest vármegyei rendőrök dörömböltek be a napokban.

Forrás: Police.hu

Egy fővárosi gyermekotthonból a rendőrségre érkezett feljelentés szerint egy keresztnéven említett férfi Pest vármegyei településen lévő lakásában kiskorú gyermekekkel végzett szexuális cselekményeket pénzért, illetve ajándékokért cserébe. Az ügy a Pest vármegyei felderítőkhöz került, akik felkutatták az áldozatokat, majd a tőlük kapott információmorzsákból (keresztnév, autó típusa) összerakták a képet és azonosították a célszemélyt – írja a Police.hu.

A 43 éves J. Tamást május 31-én kora reggel fogták el az Érdi Rendőrkapitányság támogató egységének segítségével. A férfi nem volt együttműködő, a kihallgatásán megpanaszolta a gyanúsítást és tagadott, sőt kijelentette, a kiskamaszokat nem ismeri, sosem jártak nála.

A nyomozás adatai azonban teljesen mást árulnak el.  A gyanú szerint J. Tamás  könnyedén befolyásolható kisfiúkkal ismerkedett budapesti játszótereken, focipályákon. Kisebb-nagyobb ajándékokkal mélyítette ismeretségüket, majd szigetcsépi tartózkodási helyére invitálta őket. A 11–14 éves fiúknak tetszett az addig megszokott életvitelüktől, körülményeiktől jelentősen eltérő ellátás: cigizhettek, pizzázhattak, igényes lakásban ejtőzhettek, filmezhettek, játszhattak, sőt, több ezer forintot is kaptak. 

Forrás: Police.hu

Cserébe csak engedniük kellett, hogy a középkorú férfi megfürdesse, megmasszírozza őket, majd szexuálisan közeledjen feléjük. Aki vonakodott, azt megfenyegette, hogy azonnal visszaviszi a gyermekotthonba.

A rendőrök jelenleg két 11, valamint egy 14 éves fiút azonosítottak többszöri áldozatként, de erős a gyanú, hogy vágyai kielégítésétől fűtve másokat is  magához édesgetett.

Forrás: Police.hu

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya az őrizetbe vett J. Tamás ellen két rendbeli szexuális erőszak, valamint egy rendbeli gyermekprostitúció kihasználása bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. A rendőrség kezdeményezte a férfi letartóztatását.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!