hátborzongató részletek

2021.09.28. 10:47

Pedofil férfi gyilkolt meg egy nőt Budapesten: félt, hogy elárulja a titkát

Ismerőse élettársa rájött, hogy mit tett gyerekekkel, nem akarta, hogy másnak beszéljen róla.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Aljas indokból elkövetett emberölés és más bűncselekmény miatt ítélhetnek el egy férfit, amiért megölt egy nőt, aki rájött, hogy gyerekekkel fajtalankodik. A férfi tárgyalása pénteken folytatódik a Budapest Környéki Törvényszéken.

Egy férfi Budapesten megismerkedett egy másik férfival. Összebarátkozott vele és a rokonaival is. Különösen az ismerőse lányának kisgyerekével alakított ki szorosabb viszonyt, akinek programokat szervezett, ajándékokat vásárolt, majd egy idő után, havonta kétszer-háromszor a budapesti lakásába is elvitte aludni. Miután 2017-ben a férfi megvált a fővárosi lakástól és szívességi lakáshasználóként az ismerőséhez költözött, a házigazdát és családját időnként pénzzel segítette. Tekintettel a jó viszonyra, a házban élő gyermekeket a szüleik többször elengedték a férfival különböző programokra.

2016 nyara és 2019 decembere között saját lakásában és albérletében, illetve az ismerőse otthonában

a férfi az egyik rábízott kisfiút többször megerőszakolta.

Egyszer sem felejtette el figyelmeztetni áldozatát arról, hogy ne beszéljen az aktusokról a szüleinek.

Tavalyelőtt a férfi egyik ismerőse kislányával maradt kettesben, akit szintén megerőszakolt.

Ekkorra a férfi és ismerősének élettársa között a jó viszony megromlott. Többször összevesztek, mivel az asszony gyanakodni kezdett arra, hogy a férfi gyakorló pedofil.

Ezt ki is mondta, pedofilnak nevezte a férfit, aki ezért kétszer életveszélyesen megfenyegette az asszonyt.

2019. december 18-án is veszekedtek egymással. Az asszony felhívta az élettársát, hogy fültanúja legyen mindannak, amit mond. Nem sokkal később – mivel a férfi egyre jobban tartott attól, hogy ismerőse megtudja, mit tett a gyerekekkel –

magához vett egy kést és mellkason szúrta ismerőse élettársát,

aki a helyszínre érkező orvosi segítség ellenére belehalt a sérüléseibe.

A férfit elfogták és aljas indokból elkövetett emberöléssel és más bűncselekményekkel vádolták meg. A tárgyalása október 1-jén, az áldozatok hozzátartozóinak meghallgatásával folytatódik a Budapest Környéki Törvényszéken – írja az Origo.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában