szombaton

2019.09.17. 11:46

A kulisszák mögé is bepillanthatunk a Színházak Éjszakáján

Rendhagyó nyílt próba, jelmezpróba és a török konyhát megismertető gasztronómiai kalandtúra is várja a látogatókat a Nemzeti Színházban szeptember 21-én.

Miskolc, 2016. szeptember 18. Több mint négyszázan statisztálnak Madách Imre Az ember tragédiája címû mûvének a francia forradalmat mutató párizsi színében a Miskolci Nemzeti Színházban 2016. szeptember 17-én. A Színházak éjszakája programsorozat keretében a társulat mellett a nézõk is színpadra léphettek. MTI Fotó: Vajda János

Forrás: MTI

Fotó: Vajda János

A kulisszajáráson a Nemzeti Színházba szombaton ellátogató érdeklődők olyan titkos helyeket járhatnak be, ahová hétköznapokon nem lehet bejutni – mondta el Flament Krisztina, a Nemzeti Színház vezérigazgatói asszisztense.

Kovács Karolina Krisztina nézőtéri felügyelő kiemelte: a látogatók részt vehetnek a Rocco és fivérei című darab rendhagyó nyílt próbáján, ahol egy edzés erejéig találkozhatnak a színészeket bokszra tanító Bedák Pál ökölvívóval is. Ugyancsak betekinthetnek Euripidész Médeia című darabjába, az előadás főszerepeiben Trill Zsolt, Szűcs Nelli és Nagy Mari játszik.

A Színházak éjszakájához idén több mint 30 fővárosi társulat csatlakozott.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában