online konferencia

2021.02.07. 15:00

Az online világ kihívásairól értekeznek színházi szakemberek

Az online színházi tartalomközvetítés lehetőségeiről, kérdéseiről szervez kerekasztal-beszélgetéseket február 8-án, hétfőn a Magyar Teátrumi Társaság

Élő színház vagy működő színház? – Katarzis a világhálón: szükségmegoldás vagy a jövő útja a streaming? címmel online követhetők a beszélgetések.

Három fő blokkban foglalják össze a témát érintő legfontosabb információkat, szempontokat, a technológia, valamint a színházszakma témáját, továbbá a jogi és jegyértékesítési kérdéseket érintve.

Minden érdeklődő számára nyitott

a társaság Youtube-csatornáján követhető beszélgetés, amely három egyórás blokkban zajlik.

Tíz órától lesz a Technológia és eszközök című blokk,

benne Légrádi Gergely, az eSzínház vezetője, az Alapítvány a Magyar Színházakért alapítója, Sárközi Szabina, az eSzínház marketing és kommunikációs vezetője, továbbá Lakatos Gergely, a Magyar SzínházTechnikai Szövetség elnöke, Radnai Márk színművész, a SzínházTV ötletgazdája és Somfai Péter, a Budapesti Operettszínház műszaki igazgatója vesz részt a beszélgetésben.

11 órakor kezdődik, a Színházszakma című blokk.

A meghívott vendégek között van Dolhai Attila színművész, a Budapesti Operettszínház énekese, Rátóti Zoltán színművész, rendező, a Nemzeti Színház művésze és Szabó Ágnes, a Gózon Gyula Kamaraszínház igazgatója.

Jegyértékesítés, jogi kérdések címmel 12 órától hallható beszélgetés

Barabás Nóra, a Szolnoki Szigligeti Színház marketingese, Farkas Attila Erik, a Magyar Teátrumi Társaság jogtanácsosa és Szokolay Zsolt, az InterTicket üzletfejlesztési igazgatója részvételével.

A beszélgetéseket Szabó László, a Magyar Teátrumi Társaság titkára vezeti. A közvetítés ideje alatt a nézők írásban tehetik fel kérdéseiket a beszélgetőknek. Az esemény a Társaság " target="_blank" rel="noopener noreferrer">videómegosztó csatornáján követhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában