Szabadidő

2021.12.02. 14:40

Mikulásváró programokkal készül a Csodák Palotája

December 4-én, 5-én és 6-án különleges előadásokkal készülnek a Mikulás érkezésére a Csodák Palotájában, Óbudán.

Az ünnepi előadások sorában Puttonykaland címmel tudományos mesejátékot láthat a közönség mindhárom napon 11 órától az Öveges színpadon. Ezt követi a Buborék show, amelyen a buborékok fizikájáról hallhatnak izgalmas előadást a látogatók.

A Csillagszóró és jégszökőkút című délutáni programon látványos kísérletek során tárul fel az ünnepek varázslatos világa. A bemutatón többek közt a látogatók megtudhatják, hogyan kell egy lombikban hópelyhet növeszteni, mi történik a csillagszóróval folyékony nitrogénben, hogyan készül a jégszökőkút, vagy hogyan színezik a tűzijátékot.

A hétvégén Richter Gedeon Science Show-val is várják az érdeklődőket, akik izgalmas kísérleteken keresztül imserkedhetnek meg a fizika és a kémia törvényeivel.

Az előadások megtekintését a belépőjegy ára tartalmazza. Csoportok számára kötelező a regisztráció, amit a Csodák Palotája honlapján tehetnek meg.

Borítókép: Levegőágyúval játszik egy kisfiú a Csodák Palotája természet műhelye részlegében, a III. kerületi Bécsi út 38-44-ben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában