Barta Tamás-emlékére

2021.07.24. 10:50

Vasárnap koncertezik az Ezüst Nyár zenekar Csillebércen

Vasárnap ad koncertet Csillebércen a Budai Szabadtéri Színházban az Ezüst Nyár zenekar, amelynek legfontosabb célkitűzése Barta Tamás gitáros, énekes, zeneszerző zenei örökségének ápolása – hangzott el az M1 aktuális csatorna adásában.

A koncert vendége lesz Békefi Viktória, Frenreisz Károly és Takáts Tamás, a nagy slágerek közül megszólal többek között az Ezüst nyár, a Ringasd el magad, a Kék asszony, a Szabadíts meg és a Miénk itt a tér – mondta el Kósa Zsolt (ének, szájharmonika) a műsorban.

Gál Gábor (gitár, zenekarvezető) kiemelte, hogy a koncerten az LGT első három nagylemezének anyaga és néhány kislemez dalai, valamint Kovács Kati lemezéről a Várlak című nóta szólal meg. Emlékeztetett, hogy

Barta Tamás zenélt a Geminiben, a Syriusban, a Hungáriában és az LGT-ben is.

A 2021 februárjában újjáalakult Ezüst Nyár zenekar legfontosabb célkitűzése Barta Tamás zenei örökségének ápolása, dalainak, gitárszólóinak megszólaltatása, tolmácsolása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában