pekingi tenisztorna

2018.10.02. 11:37

Negyeddöntőt játszhatnak Babosék

Babos Tímea – oldalán Kristina Mladenoviccsal – bejutott a negyeddöntőbe párosban a pekingi keménypályás tenisztorna 8,3 millió dollár (2,3 milliárd forint) összdíjazású női versenyében.

Az első helyen kiemelt magyar, francia kettős az 50 percig tartó első szettben megdolgozott az előnyért az Alizé Cornet, Petra Martic duóval szemben: 3:5-ről kellett felállnia, majd 5:6-nál is nehéz helyzetben volt. Mindkétszer sikerült azonban az egyenlítés, a rövidítésben pedig már magabiztosan teniszeztek Babosék.

Akárcsak a folytatásban, a 31 percig tartó második szettben, melyben már csak két játékot tudott nyerni a francia, horvát páros.

Az idei ausztrál nyílt bajnokságon győztes, a US Openen döntős Babos és Mladenovic az elődöntőért a Ljudmilla Kicsenok, Katarina Srebotnik ukrán, szlovén és a Lucie Hradecka, Jekatyerina Makarova, cseh, orosz kettős mérkőzésének győztesével csap majd össze.

Babos egyesben a második fordulóba jutott, a legjobb 32 között kínai Csang Su-ajjal játszik.

Eredmény:

női páros, nyolcaddöntő:

Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 1.)-Alizé Cornet, Petra Martic (francia, horvát) 7:6 (6-3), 6:2

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!