Szomorú

2022.11.09. 19:00

Nagy a baj: lélegeztetőgépre került Csapó Gábor

Légzéselégtelenséggel mentő vitte kórházba a korábbi 272-szeres válogatott vízilabdázót, a Dudi becenevű Csapó Gábort – írta a Borsonline.hu alapján a Magyar Nemzet.

Csapó Gábor olimpiai bajnok vizilabdázó, edző a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában

Forrás: MTVA

Fotó: Zih Zsolt

Szomorú információhoz jutott a Bors, lélegeztetőgépen kezelik Csapó Gábort. Az olimpiai bajnok lakására rosszullét miatt hívtak mentőt. Az 1976-os montreali nyári olimpián aranyérmes egykori vízilabdázó klasszist, ismert edzőt, jogászt egy fővárosi kórház intenzív osztályán kezelik. 

A 72 éves, Dudi becenevű közkedvelt sportember légzéselégtelenséggel küszködik, jelenleg mélyaltatásban tartják – tudta meg a Bors a sportoló egy ismerősétől.

Csapó Gábor 1972-ig az Újpesti Dózsa, 1973-ig a SZEOL AK, 1984-ig a Vasas, majd 1985-től az olasz Syracusa Palermo játékosa volt. 1970-től tizenhat éven keresztül, összesen 272 alkalommal szerepelt a magyar válogatottban.

Az aktív sportolást 1986-ban fejezte be. 2000-ben beválasztották az évszázad magyar vízilabda-válogatottjába.

A teljes cikket ITT olvashatja el. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!