Himesháza

2020.10.06. 08:49

Szelfizhetünk is Michelisz Norbival

Minden város, falu büszke arra, ha olyan híres embert tud felmutatni, aki világraszóló sikereket ért el a kultúra, tudomány, sport területén, ami öregbíti a község hírnevét.

Zs. J.

Fotó: Florent Gooden / DPPI

Himesházán nemrég kihelyezték a település nevét jelző óriás betűket a falu központjában. Aki jobban szemügyre vette, és nem robog át kocsijával a településen, annak feltűnt, hogy az I betű helyett Michelisz Norbert egész alakos fotója díszeleg. Nem meglepő, hogy az ő fotója került az egyik betű helyére, hiszen az autóversenyző Himesházán nevelkedett fel. Ő volt a túraautó-világbajnokság első magyar résztvevője, aki a 2017-es verseny ezüstérmese, valamint a 2019-es túraautó-világkupa győztese lett, amivel a magyar autósport történelmet írt.

Ha valaki egy közös fotót szeretne készíteni a versenyzővel, nincs más dolga, minthogy megálljon a Himesháza feliratnál, és kattintson egyet a fényképezőgépével, mobiltelefonjával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!