Celebfigyelő

2022.01.30. 18:41

Jakabos Zsu nadrág alattit villantott, a baranyai exatlonos brutál szexi - ezt posztolták celebjeink

Kamarás Iván és Hosszú Katinkáék is napsütötte helyekre menekültek az itteni télies időjárás elől.

bama.hu

Jakabos Zsuzsanna pécsi születésű úszónő ezen a héten sem hagyta Instagram-poszt nélkül a követőit. Többek között egy korábbi fotózásából mutatott egy részletet, amin fotósával pózolt. Meg kell hagyni, a kevesebb néha több, s ebben az esetben a ruhákkal sincs ez másképp.

 

 

Vujity Tvrtko pécsi születésű író, újságíró, riporter a napokban a napsütéses Hawaii-ról posztolt. A jópofa halászsapkája valószínűleg kevesebb figyelmet kapott, mint a mögötte levő kápárázatos táj. Sokan szívesen süttetnék a hasukat a szigeten. 

 

 

Sáfrány Emese a Komlón napvilágot látott fotómodell, legtornász, egykori pornószínésznő ismét anyaként szólt nőtársaihoz. Mióta anyai szerepkörbe lépett, gyakran kommunikál követőivel a témában. Most kisfia szobájából posztolva az altatás témáját tárgyalták meg az anyukákkal. 

 

 

Hosszú Katinka épp egy hete lett mennyasszony, ugyanis párja múlt vasárnap a tengerparton térden állva kérte meg a pécsi születésű úszónő kezét. Azóta talán még nagyobb szerelem van a levegőben, mint ahogyan azt képe alá is írta. A pár valahol Spanyolország egyik gyönyörű részén tölti a napjait.

 

 

Kamarás Iván pécsi születésű színész, táncművész is megunhatta a télies időjárást, s inkább elment nyaralni. A művésznek innen is jó pihenést és kikapcsolódást kívánunk, a csodás helyszín már adott!

 

 

Szabó Franciska Európa-bajnok cselgáncsozó, az Exatlon Hungary 3. évadának játékosa Baranya megyében, egy Pécs melletti kis faluban nőtt fel, aki mostanság Las Vegas-ban éli a mindennapjait. Legfrissebb feszítős képe nagyon szexi lett, és sokan megirigyelhetik kidolgozott izmait. A női testépítő talán egy újabb fitness versenyen méretteti meg magát?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!