Celebfigyelő

2022.01.16. 18:38

Mutatjuk, mit csináltak ezen a héten a baranyai celebek

Jakabos Zsuzsa új szerepben próbálta ki magát, és Kamarás Iván is nagyot változtatott megjelenésén. ezt posztolták kedvenceink.

bama.hu

Forrás: Jakabos Zsuzsanna Instagram oldala

Kamarás Iván felszállási engedélyt kér alábbi posztjában. A szemfüles rajongókat pedig inkább a már jól megszokott szakállának a hiánya foglalkoztatja. Szerintünk így sem veszített sármjából a híres színész.

Tóth Vera a héten ünnepelte névnapját, amiről egy korábbi, a szülinapján készült fotó megosztásával emlékezett meg. Igazán komolyra sikerült, de jól áll neki ez a stílus is, nem?

Weisz Fanni nagyon várhatja már a tavaszt, hiszen teljesen zöldbe öltözött. A modellt persze mindenki dicsérte a remek színválasztásért, és meg kell hagyni, tényleg szuperül áll neki.

Pauli Zoli általában ínycsiklandó posztjaival kelti fel a figyelmet, ám ezúttal a szombat esti lakáskoncertjükkel rukkolt elő. Kár hogy nem videót készített és így nem hallhatjuk Vera gyönyörű hangját!

Jakabos Zsuzsa ezúttal teljesen új arcát mutatta meg, méghozzá egy divatfotózás keretében! Nem csoda, hogy ilyen népszerű lett a bejegyzés, hiszen igazán vadítóra sikerült a kép.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!