Celebfigyelő

2022.02.13. 18:41

Jakabos Zsu egy kis lazulásra, Szabó Franciska tekintetekre vágyott - ezt posztolták hírességeink

Kedvenc celebjeink ezen a héten sem hagytak minket látnivaló nélkül. Ismét elhoztuk, hogy miket posztoltak a baranyai hírességek.

bama.hu

Forrás: Szabó Franciska Instagram oldala

Szabó Franciska Európa-bajnok cselgáncsozó, az Exatlon Hungary 3. évadának játékosa egy Pécs melletti kis faluban nőtt fel, manapság pedig Las Vegas-ban éli mindennapjait. Franci nemrég egy fotózáson járt, ahol ismét szuper szexi képek készültek róla. Az Instagram követőit pedig nem vonja meg a látványtól, önmagához hűen újabb és újabb forró képeket posztol a közösségi oldalán. Senki nem mondaná meg róla, hogy már betöltötte a harmincadik életévét. 

 

 

Marsalkó Dávid, a Halott Pénz zenekar pécsi frontembere nem csak a színpadon, de még a konyhában is megállja a helyét. Talán érdemes lenne szakmát váltania? Természetesen mi ezt nem szeretnénk, de a főztjét mi magunk is szívesen megkóstolnánk. Dávid gyerekkori kedvencét, a túrós csuszát készítette el, hogy kedveskedjen egy gyermekotthon kis lakóinak. Erre szokták mondani, hogy jótett helyébe jót várj.

 

Tóth Vera énekesnő és párja, a palkonyai gasztrotanácsadó, Pauli Zoltán közösen főzőcskéztek a Család-Barát műsorban. Vera pedig dalra is fakadt a tévében, amit egy közös szelfivel harangozott be követőinek a hét folyamán. 

 

Sáfrány Emese a komlói származású fotómodell, legtornász, légtorna oktató a napokban újra a levegőbe emelkedett. Az újonc anyuka könnyedén letagadhatná, hogy nem is olyan rég szülte meg kisfiát, hiszen az alakja szinte semmit sem változott. Emesét hosszú ideje beszippantotta a légtorna világa, és ezt az anyai szerep sem befolyásolja. Úgy fogalmazott a minap az Instagram oldalán, hogy minden pillanatát imádja ennek a sportnak. 

 

Beleznay Endre pécsi születésű színész viszonylag ritkán posztol közösségi oldalára, de a héten ő is betekintést nyújtott a mindennapjaiba. A művész Feng Ya Ou énekessel közösen mosolygott rá a követőire egy kép erejéig, amely alatt elárulta, milyen témákról fognak beszélgetni egy rádióműsorban.

 

Jakabos Zsuzsanna pécsi születésű úszónő hétvégi relaxációjáról számolt be Instagram oldalán. Zsu éppen egy melegebb tájon tölti az idejét, ahol pihenhet és feltöltődhet. Napsütés, meleg, víz - mi másra lenne szüksége a gyönyörű úszónak?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!