Celebfigyelő

2022.02.20. 19:00

Sáfrány Emese extrém mozdulatait, Szabó Franciska nőies eleganciáját mutatta meg

Kedvenc celebjeink ezen a héten sem hagytak minket látnivaló nélkül. Ismét elhoztuk, hogy miket posztoltak a baranyai hírességek.

bama.hu

Szabó Franciska Európa-bajnok cselgáncsozó, az Exatlon Hungary 3. évadának játékosa egy Pécs melletti kis faluban nőtt fel, manapság pedig Las Vegas-ban éli mindennapjait. Franci nemrég egy fotózáson járt, ahol ismét szuper szexi képek készültek róla. Most azonban a női eleganciát mutatta meg, ami vélhetően sok tátott szájú férfit eredményezett. 

Marsalkó Dávid, a Halott Pénz zenekar pécsi frontemberének sikerült ismét felcsigáznia egy poszttal a rajongókat. Még is mi mással sikerülhetett volna neki, mint egy hamarosan debütáló dallal? 

Tóth Vera énekesnő és párja, a palkonyai gasztrotanácsadó, Pauli Zoltán nem tagadják szeretetüket a kis baranyai község iránt. Vera a mai napot kihasználva öltött magára kényelmes ruhát és indult neki a természetnek. Elárulta azt is, hogy nem ritka az sem, hogy medvehagyma gyűjtő túrára mennek. 

 

Sáfrány Emese a komlói származású fotómodell, legtornász, légtorna oktató és egyben újonc anyuka, aki könnyedén letagadhatná, hogy nem is olyan rég szülte meg kisfiát, hiszen az alakja szinte semmit sem változott. Emese Instagram profilján mutatta meg a követőinek milyen mozdulatokkal indította a vasárnapot. 

Jakabos Zsuzsanna pécsi születésű úszónő egy kis videóval kedveskedett követőinek, amelyben tükrözi munkáját és mindennapjait. A videó lejátszása után szinte azonnal vágyunk mi is a nyárra. Hisz' mi másra lenne most leginkább szükségünk, mint napsütésre, melegre és egy jó csobbanásra? 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!