Celebfigyelő

2022.03.20. 18:49

Pauli Zoli recepttel, míg Sáfrány Emese és Szabó Franci gyönyörű alkatával varázsolta el követőit.

Kedvenc celebjeink ezen a héten sem hagytak minket látnivaló nélkül. Ismét elhoztuk, hogy miket posztoltak a baranyai hírességek.

bama.hu

Weisz Fanni pécsi születésű fotómodell és szépségkirálynő a héten egy igazán stílusos fotóval rukkolt elő. Akárcsak a kifutóról lépett volna ki, nem de?

Szabó Franciska Európa-bajnok cselgáncsozó, az Exatlon Hungary 3. évadának játékosa egy Pécs melletti kis faluban nőtt fel. A gyönyörű fittnesz lady úgy döntött, hogy egy merészebb képpel rukkol elő, mely' igazán festőinek is mondható. Biztos nem lehetett kényelmes ez a póz.

Pauli Zoltán büszke, palkonyai lakos és kedvese Tóth Vera, énekesnő Borbás Marcsi műsorában vettek részt, ahol egy igazán különleges ételt készítettek el, mégpedig a mákos sufnúdlit sült szilvalekvárral.

 

Sáfrány Emese a komlói származású fotómodell, legtornász, légtorna oktató és egyben újonc anyuka, megmutatta gyönyörű, szülés utáni alkatát, mégpedig egy sokat mutató fürdőruhában. A posztban elárulja, hogy már nagyon hiányolja a nyarat és alig várja, hogy végre ismét napfürdőben úszhassunk. Meg kell hagyni, szerintem sokan szeretnénk szülés után hasonló alakkal rendelkezni. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!