Celebfigyelő

2022.03.13. 17:20

Szabó Franciska ismét egy szexi fotón mutatta meg magát követőinek

Kedvenc celebjeink ezen a héten sem hagytak minket látnivaló nélkül. Ismét elhoztuk, hogy miket posztoltak a baranyai hírességek.

bama.hu

Weisz Fanni pécsi születésű fotómodell és szépségkirálynő egy vicces fotóval köszöntötte a héten követőit. Megmutatva nekünk, hogy bizony neki is vannak kevésbé tökéletes napjai. 

Szabó Franciska Európa-bajnok cselgáncsozó, az Exatlon Hungary 3. évadának játékosa egy Pécs melletti kis faluban nőtt fel. A gyönyörű fittnesz lady egyik héten izmaival, másik héten pedig gyönyörű, nőies alkatával próbálja meg követőit elkápráztatni. Mit gondolsz, ezen a héten melyik van soron?

Pauli Zoltán büszke, palkonyai lakos, aki igazán otthon van a gasztronómia világában, követőit pedig imádja elkápráztatni minden féle-fajta finomsággal. Mostani posztjánál nem a kép, inkább a szöveg a lényeg, hiszen egy kemény és mozgalmas hétvégén van túl.

 

Sáfrány Emese a komlói származású fotómodell, legtornász, légtorna oktató és egyben újonc anyuka, most egy olyan poszttal kedveskedett a követőinek, melyben az egészséges életmódra buzdítja őket. Meg kell hagyni, motivációnak tökéletes!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!