Celebfigyelő

2022.04.24. 17:29

Kibújt első foga Sáfrány Emese kisfiának

Kedvenc celebjeink ezen a héten sem hagytak minket látnivaló nélkül. Ismét elhoztuk, hogy miket posztoltak a baranyai hírességek.

bama.hu

 

Ács Cintia siklósi születésű énekeshölgy, aki már többször is megmérettette magát az X-Faktor nevezetű tehetségkutatóban és igen szép eredményeket is sikerült elérnie. Az utóbbi hónapokban azonban visszavonult, magára koncentrált. Most viszont egy igen jó célú megkeresésre mondott igent, mutatjuk! 
A koncert időpontja: május 12, este 18 óra.

 

Pauli Zoli palkonyai lakos, séf most az ínyenc fogásai helyett magát mutatta meg közösségi oldalán. A fotó alatt részletesen leírja a palkonyai kisbolt szokásos nyitva tartását. 

Szabó Franciska Európa-bajnok cselgáncsozó, az Exatlon Hungary 3. évadának játékosa egy Pécs melletti kis faluban nőtt fel. A kép amelyet a napokban posztolt igen merész, csábos. Nem csak a kép merész, de a kommentek is alatta. 

Sáfrány Emese a komlói származású fotómodell, legtornász, légtorna oktató és egyben újonc anyuka, ismét ennek a ,,pozíciójának" örömeivel jelentkezett. Kiderül, hogy Nolen hamarosan betölti az egyet és már kibújt az első foga is. 

Weisz Fanni pécsi születésű fotómodell és szépségkirálynő sokunkhoz hasonlóan kiélvezte a hétvégi gyönyörű időjárást. Nem mellesleges sikerült lencsevégre kapnia magát egy csodásan virágzó fa előtt is. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!