Celebfigyelő

2022.04.18. 18:48

Míg Pauli Zoli új pécsi boltját, addig Szabó Franciska fedetlen dekoltázsát mutogatja

Kedvenc celebjeink ezen a héten sem hagytak minket látnivaló nélkül. Ugyan a képeik, videóik alapján a locsolásról való posztolás elmaradt, ennek ellenére reméljük kellemesen teltek az ünnepnapok náluk is.

bama.hu

Ács Cintia siklósi születésű énekeshölgy, aki már többször is megmérettette magát az X-Faktor nevezetű tehetségkutatóban és igen szép eredményeket is sikerült elérnie. Az utóbbi hónapokban azonban visszavonult, magára koncentrált. Most viszont egy igen jó célú megkeresésre mondott igent, mutatjuk! 
A koncert időpontja: május 12, este 18 óra.

 

Pauli Zoli palkonyai lakos, séf egy öröm hírrel jelentkezett be instagram oldalán rajongói számára. A Király utca 20 szám alatti üzletben egy szelet vidék nyílt négy hónapig. Kistermelői különlegességek, kovászos pékáru, saját boraik és kézműves söreik fogyaszthatók a helyszínen.

Szabó Franciska Európa-bajnok cselgáncsozó, az Exatlon Hungary 3. évadának játékosa egy Pécs melletti kis faluban nőtt fel. A gyönyörű fittnesz lady most egy videóval jelentkezett, ami nem igen mondható gyermekbarátnak, hiszen dekoltázsának nagy része fedetlen. Mi még csak most zártuk le a húsvéti ünnepeket, Franci máris a Halloween-re készül.

Sáfrány Emese a komlói származású fotómodell, legtornász, légtorna oktató és egyben újonc anyuka kisfiával együtt indult útnak. A csodás fényeknek köszönhetően olyan ezen a képen, mint egy barbi baba, nem igaz?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!