Celebfigyelő

2022.05.02. 18:27

Kamarás Iván családi fotókkal, Jakabos Zsu fagyival köszöntötte édesanyját

Vasárnap a munkát is és az édesanyákat is ünnepeltük. Helyi kedvenceink nem is akárhogy.

BZS

Weisz Fanni modell génjeit és szőke haját már biztosan anyai vonalról hozza, ezzel a csodálatos képpel több generációt is összehozott. 

Az anyaság pedig akkor is fontos, ha egy másik élőlényről gondolkodunk felelősségteljesen. Szabó Franciska Exatlonos kedvencünk megmutatta az ő kisbabáját, és bizony el is aléltunk a cukiságtól is, és a gyönyörűségétől is.

Jakabos Zsuzsanna nem véletlenül van a legjobb úszók között, hiszen a munka ünnepét is munkával ünnepeli. Persze nem feledkezett meg édesanyjáról sem. Egy jó fagyi után pedig biztos jól esett a séta ezen a gyönyörű helyen.

Sáfrány Emese modellként nem feledkezett meg az anyák napjáról, ám mostantól egészen mást jelent már neki ez a nap. Újdonsült anyukaként kisfiának adott hálát, és hát valljuk be, nagyon jó formában van! 

Mindenki büszke lehet a saját anyukájára, de Kamarás Iván anyukájára kicsit mi is büszkék lehetünk. A családi fotóalbumból szívesen szemezgetnénk többet is, a bensőséges pillanatokba tekintve biztosak lehetünk benne, hogy a színész már gyermekként is nagy kópé volt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!