Alig hitte el, mi történt

2022.12.19. 23:51

Milliókat nyert egy pécsi szolárium munkatársa a Szerencsekerékben (videó)

Több mint ötmillió forintot nyert Reni, egy pécsi szolárium recepciósa kedden este a TV2 Szerencsekerék című műsorában.

bama.hu

Jelenet a műsorból. Jobb szélen Reni, a pécsi játékos

Forrás: TV2

5 160 000, ez a pontos összeg, amelyet kedden este a Szerencsekerékben összepörgetett magának Reni, aki információink szerint egy kertvárosi szolárium alkalmazottja. A versenyző le sem tagadhatná munkahelyét, Kasza Tibi meg is jegyezte a műsor első perceiben. 

A cserfes hölgy az adás elején elárulta, hogy vándorveséje van, és jobb fülére nem annyira hall. Sőt a memóriája sem az igazi a műsorvezető, Kasza Tibi felkonferálása alapján. Ezt követően viszont ez utóbbira rácáfolva kiválóan és szerencsésen játszott. 

A műsorból azt is megtudtuk, hogy Reninek hányingere van a galamboktól, ám mindez nem falra hányt borsó, hiszen ez utóbbi szólással milliókat pörgetett magának.

Igaz, a műsorban a megnyerhető autóra pályázott leginkább, ám a fődíj-játékban így is elállt a szava, amikor tudatosult benne, hogy több mint ötmillió forintot nyert a világ egyik legnépszerűbb vetélkedő műsorában.

A jelenleg futó szériában egyébként két civil és egy celeb méri össze tudását. Ezúttal Csepregi Éva volt a híresség, aki szintén Pécsre jön hamarosan, hiszen a Neoton szuperkoncertet ad december 30-án a Lauber Dezső Sportcsarnokban.

A teljes adást itt lehet visszanézni!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!