Celebfigyelő

2023.02.05. 16:48

Jakabos Zsuzsanna a konyhában is remekül néz ki - egy apró hálóingben

Ez a hét bővelkedett mindenben, ami tökéletes. Lábak, popsik, ajkak, izmok. Hát kell ennél több egy hét lezárásához? Szerintünk nem. Csekkoljátok!

bama.hu

Forrás: Instagram/zaumi.sw

Konyha még sohasem nézett ki ennyire jól.  Jakabos Zsuzsanna nagyon jól mutat ebben a helyiségben, na meg persze ebben az apró hálóingben, ami sokat mutat lábaiból. Mi ezt azonban egyáltalán nem bánjuk. 

A kemény és harcos nő mögött egy szexi bombázó is rejtőzik. Ezt Szabó Franciska már egyszer bebizonyította. Ez a sárga kis passzos felső és az enyhén rúzsozott érzéki ajkai is alátámasztják. 

Mindenki felkészült, hogy újabb sztárok bújjanak nemzetközi vagy éppen hazai előadók bőrébe? Jön a Sztárban Sztár legújabb évada, és fess színészünket, Kamarás Ivánt is profi sminkesek, maszkmesterek, fodrászok és stylistok maszkírozzák majd szinte felismerhetetlenné. Ti kinek a bőrében látnátok szívesen?  

Nem, hogy jól áll neki a piros, de formás fenekét is kiemeli ez az igen passzos leggings, amibe Sáfrány Emese bújt. Egy szép édes barack is megirigyelné ezt a tökéletes formát.  

Női szemeket gyönyörködtető izmokat villantott Katus Attila madeirai tartózkodása alatt.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!