Celebfigyelő

2023.03.26. 19:28

Forrósodik a hangulat a tengerparton - már elég egy falat fürdőruha

bama.hu

Forrás: Szabó Franciska hivatalos Instagram oldala

Még egy kemény edzés után is csodásan fest Jakabos Zsuzsanna, aki szerint a legjobb érzés az, amikor egy ilyen alkalom után leveheti a sapkát, és ezt követően vehet egy zuhanyt. És most még bepillantást is kaphatunk ebbe a procedúrába. Minden képkocka aranyat ér.  

Forrósodik a hangulat Boca Beachen. Napsütötte bőr, egy szexi fürdőruha és minket már le is vett a lábunkról Szabó Franciska. Azért ez a póz sem utolsó. Csekkoljátok! 

Természetes szépség. Rögtön ez jut eszünkbe, hogyha Weisz Fannit látjuk. Bájos, mosolygós. Végünk van, de úgy tűnik, nem csak nekünk, mert a képe alatt valaki már szerelmet is vall.

Egy igazi népies királynőként vonult be Sáfrány Emese a Glamour gálára, akinek szépségét kevés és sok ruhában is csak csodálni tudjuk. 

Hölgyek figyelem! Ér végignézni Katus Attila fotóit, aki most egy kisebb válogatást rakott össze ötvenedik születésnapja alkalmából. 

Ugyan Kamarás Iván kiesett a Sztárban Sztárból, de mi imádtuk az utolsó előadását. A Gipsy Kings énekeseként csinált óriási bulit a műsorban és milyen jól is nézett ki. Igazi spanyol sármőr volt.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!