ingatlan szemle

2021.07.10. 15:30

Íme a megye legdrágább albérlete!

Pécsi, belvárosi, földszinti luxus lakás keresi bérlőjét! Lássuk, mennyibe kerül havonta az izgalmas otthon, és persze azt is, milyen ingatlanban élhetünk ezért!

“Pécsett, belváros felett, idén átadott, 5 lakásos társasházban prémium lakás kiadó. Ön lehet az első bérlő! A földszinten épült 74 nm-es, kertkapcsolatos lakás keletre néz. Az amerikai konyha- nappali + két hálós, teraszos lakásokhoz teremgarázs helyet biztosítunk. Magas igényeket kiszolgáló konyha, mosogatógéppel, borhűtővel, öntött munkalappal épült. A fűtés és hűtés a padlón és mennyezeten keresztül történik, melyet hőszivattyú lát el. Fan-coil, illetve padló hűtés-fűtés. Kiépített vízszűrő-vízlágyító rendszer. Elektromos zsalúzia, riasztó. Épített tusoló +kád a fürdőben. Két toalett. A megújuló energiával támogatott lakások alacsony rezsivel fenntarthatók.

A lakás gazdagon felszerelt tároló helyekkel, gardróbbal. Az ingatlan 3 havi kaució és egy havi lakbér megfizetésével költözhető. A teremgarázsban 1 parkoló hely használata része az ajánlatnak. Bérleti díj 350.000 Ft/hó. Bérleti időszak min 2 év. Házi kedvenc nem hozható.[...]”

További részletek a legdrágább megyei albérletről az ingatlanbazar.hu oldalán! Ha pedig ön hirdetne, az Ingatlanbazáron most ingyenesen megteheti! Részletek és kuponkód itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában