Ünnepi hangulat

2021.12.06. 09:02

Várja a csillogó szemű gyerekeket a hosszúhetényi család

Füsz Tibor hosszúhetényi családi háza ismét a legfényesebben csillog az adventi időszakban. A feldíszített ház kapuja pedig nyitva áll, várja a nézelődni vágyó érdeklődőket, gyermekes családokat, minden nap 16.30-tól 20 óráig.

Zs. K.

Mint a házigazda elmondta, a teraszon sok finomságot találnak a vendégek, viszont minden látogatótól azt kéri, hogy a kibővített díszítés miatt a füves részre ne lépjenek, és mivel nagyon sok vezeték megy mindenhol, kéri a felnőtteket, hogy a gyerekekre nagyon figyeljenek. Az ünnepi fényárban úszó ház messziről látszik, a hosszúhetényi elkerülő út Komló felőli végén.

A hétvégén még a Mikulás is várta a gyerekeket. Füsz Tibor maga öltözött be a felesége által varrt mikulásruhába, és szombaton több mint 250 gyermek állt sorba édességért.

– Többnyire a környékbeli településekről jöttek az érdeklődők, de volt egy-egy család, aki Budapestről, a Balaton mellől, vagy éppen Dunaújvárosból érkezett – mondta Füsz Tibor. A házra egyébként az idén még több dísz került, körülbelül 120–130 fényfüzér, és legalább 200 ezer izzó világítja meg az épületet és az udvart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában