Vásárosdombó

2022.04.29. 11:32

Estébe nyúlóan versenyeznek

M. R.

 Újra egész napos vetélkedőn mérhetik össze tudásukat pénteken az általános iskolások a Maratoni Mindentudó versenyen. A Vásárosdombói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola idén tizenharmadik alkalommal rendezi meg a versenyt, melyre a helyi diákokon kívül hét másik intézményből érkeznek felsősök Baranyából és Tolnából. 
A verseny szó szerint maratoni lesz, reggeltől estig játékos feladatokat oldhatnak meg a gyerekek a település különböző helyszíneit bejárva. 
– Teljes ellátást, reggelit, ebédet és vacsorát is kapnak a diákok. A program végén nyereményeket osztunk ki a versenyzők között, végül egy hangulatos bulin ünnepelhetnek a résztvevők az iskola udvarán – mesélte Lantos Attila igazgató. 
A vetélkedő témája a Balaton lesz, hazánk legnagyobb tavának városaiból, természeti értékeiből már előzetesen is fel kellett készülniük a résztvevőknek. Interaktív játékos feladatok során horgászhatnak, homokvárat is építhetnek majd a felsősök. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában