Birtokba is vették a gyerekek

2022.08.26. 14:18

Játszóteret, pihenőparkot avattak Szalatnakon

Zs. K.

Játszó- és pihenőparkot avattak Szalatnakon csütörtökön délután. Mivel Szalatnakon korábban soha nem volt köztéri játszótér, ezért a falu számára igazi ünnep, hogy most épülhetett. Gulácsi Erika, a község polgármestere elmondta, a beruházásra a Területi- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretében nyert támogatást az önkormányzat. Hét játékkal – köztük kombinált játékelemekkel – gazdagodott a terület a falu központi helyén, ahol egy két méternél is magasabb mászófal is helyet kapott. A megnyitó ünnepség – amelyen Hargitai János országgyűlési képviselő is részt vett – után a gyerekek felavatták a játszóteret, és az önkormányzat édességgel is kedveskedett a számukra.

 

A pályázat keretében a közeljövőben még egy buszmegálló is épül, a jelenlegi ugyanis egy lakóház előtt helyezkedik el, ahol nincs kialakított peron, ezért a hatályos szabályoknak sem felel meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában