Már sokan várták

2023.03.27. 14:20

Áprilisban átadják az új kerékpárutat

Zs. K.

Április 14-én 15 órakor a villánykövesdi játszótérre szervezett projektzáró rendezvényen adják át és avatják fel hivatalosan a Villány és Villánykövesd között megépült kerékpárutat. A programon beszédet mond Hargitai János országgyűlési képviselő, Őri László, a Baranya Vármegyei Önkormányzat elnöke, Roth András Ervin villánykövesdi és Mayer István villányi polgármester.

 

 A helyszínen majd Villányban is, a Rendezvénytéren, és a kerékpáros pumpapályán is különböző kerékpáros programok, játékok várják a kicsiket és nagyokat. A projekt egyébként eszközbeszerzést is lehetővé tett, melynek köszönhetően hat felnőtt és négy gyermekkerékpár, hat futóbicikli, egy kétszemélyes gyermekutánfutó, egy tandem kerékpár, emellett 10 bukósisak és 10 láthatósági mellény érkezett a városba. Ezek a jövőben kerékpárkölcsönzőn keresztül bárki számára igénybe vehetők lesznek. 

A beruházás a Területi- és Településfejlesztési Operatív Program keretében nyert támogatásból és hazai forrásból valósult meg. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában