Bama.hu podcast

2023.03.09. 19:50

Meglepte az országot Iván Bence

Móga R.

 Tavaly ősszel egy teljesen más arcát is megmutathatta az egész ország előtt Iván Bence, a PSN Zrt. paralimpikon úszója, ugyanis a Dancing with the Stars-ban csillogtathatta meg tánctudását, ennek köszönhetően pedig még népesebb követőtábort gyűjtött.
Beszélgetésünk során beavatott minket abba, miképp érte a váratlan meghívás, hogy kezelte a reflektorfényt, valamint hogyan viselte azokat a negatív véleményeket, amiket még a versenyt megelőzően kapott.

– Szerencsére volt egy „mentorom”, a Meggyes Dávid, a táncpartneremnek a párja, aki azért jobban benne van a média világában, így ő nagyon sokat segített nekem – mesélte lapunknak a pécsi sportember. 

 

 

– Mindig mondta, hogy ezeket próbáljam meg ne olvasni, még csak ne is foglalkozzak vele. Olvassam el a saját cikkemet és ennyi. Amíg el nem kezdődött az adás mindenki kételkedett, hogy ebből mi sül ki, de aztán az első táncunkat előadtuk, akkor egyre jobban átalakult az emberek véleménye, a negatív kommentek többsége pedig teljesen eltűnt.

Az őszi kalandon túl természetesen terítékre került az úszás, annak minden nehézsége és örömé, illetve a közelgő világbajnokság is. Kibeszéltük az NKA Universitas PEAC női kosárlabdacsapatának, valamint a PMFC labdarúgócsapatának idei szereplését is, hiszen Iván Bence amikor teheti, ott szorít kedvenceiért a lelátón. Na meg választ kaptunk arra is, hogy látjuk-e még a baranyai büszkeségünket a képernyőn.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában