A legidősebbek a legaktívabbak

2023.03.27. 17:16

Táncos lábon jubiláltak a 30 esztendős nyugdíjasok Pécsváradon

Sz. Zs.

A kép illusztráció

Fotó: Nagy Balázs

A hétvégén ünnepelte fennállása 30. évfordulóját a Pécsváradi Nyugdíjasklub. Az 1993-ban, még Nyugdíjasok Körzeti Egyesülete néven bejegyzett civil szervezet ma a város legnagyobb és egyik legaktívabb szervezete. A jubileumi ünnepségen Kárpátiné Kovács Zita elnök köszöntötte a művelődési központot megtöltő tagságot és vendégeket – tudósít honlapján az önkormányzat. A rendezvényen részt vett Zádori János polgármester, Winkler Roland, Lovászhetény polgármestere, de Kakas Sándor, Pécsvárad díszpolgára – a megalakuláskor polgármestere – is meghívást kapott rá.

Az alapító tagok köszöntése utáni műsorban a klub saját csoportjai mutatkoztak be: a hagyományőrző tánccsoport, a német kórus, a férfikórus és az örömtáncosok mind az egyesület aktív közösségi életet igazolták.

A jubileumi év kapcsán a klub életéből nyílt, a művelődési központ galériáján megtekinthető fotókiállítást is az érdeklődők figyelmébe ajánlják. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában