Programajánló

2023.06.07. 10:00

Jó hír a borbarátoknak: Ha szombat, akkor is Villány!

Szombaton ismét kulturális és szórakoztató programokkal várják a vendégeket a villányi pincesor vendéglátói.

Zs. K.

Fotó: Löffler Péter

A Villányi Pincesor Turisztikai Egyesület a „Ha szombat, akkor is Villány!” rendezvénysorozat második alkalmára invitálják a borkedvelőket. A Baross Gábor utcán, vagyis a pincesor előtti útszakaszon 14 órától a Szürkeverebek Jazz Band lép fel, 15 órától a Kapronczai Táncegyesület tagjai vonulnak fel, és adnak műsort. 16 órától élő rádió – Lounge party következik, 18 órától pedig DJ – zene streaming adja a jó borokhoz a hangulatot. A háttérzene mindenhol jól hallható lesz, köszönhetően az egyesület által felszerelt hangfalaknak.

Ezen kívül déltől az Old Timer Club Pécs veteránautó kiállítását csodálhatják meg a pincesorra látogatók, 16 órától 18 óráig pedig Happy Hours-t hirdetnek a vendéglátók, vagyis a résztvevő pincészetekben 50% kedvezmény jár a megjelölt termelői borok árából. A részvétel helyszíni regisztrációhoz kötött, a regisztrálást követően karszalag jár, mellyel a megadott időben bármelyik pincészetnél részt vehet a Happy Hours kedvezményben.
Regisztrálni a helyszínen, a kijelölt pontokon és a pincészetekben lehet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában