buliajánló

2018.07.19. 17:30

Lovasi a Plázson, rengeteg elektronikus parti Pécsen

Ezen a hétvégén rendezik meg a Harkányi Fürdőfesztivált, de Pécsen is számos kiváló alkalom lesz a táncra. Siófokra meg Lovasi érkezik pénteken.

dg

Ezen a hétvégén a Harkányi Fürdőfesztivál nyújt majd minden bizonnyal felhőtlen szórakozást, és számos kiváló zenei programot is. Pénteken este máris a Neoton Família Sztárjai pörgetik fel az esti hangulatot. Másnap este mágnesként vonzhatja a fiatalabb korosztályt két igazán menő zenekar. Előbb ByeAlex és a Slepp, majd a Wellhello játszik. Aki azt gondolná, hogy vasárnap este unatkozni kell, annak jó hírünk van, mert nem kell. Ekkor ugyanis Rudán Joe akusztikus fellépésén kívül Caramel dalparkját hallgathatjuk meg, instant klasszikusokkal készül az estére a művész. Ha még lehet egy tuti tippünk, akkor ajánljuk Karnics Zoltánt, a Psycho Mutants frontemberét, aki lemezlovászként pörgeti mind a három nap alatt a kedvenc zenéit a fröccsligetben.

Pénteken este az ország legelső illegal partija először hódít Pécsen. Szokatlan helyszínen, a Pécsi Sörház udvarán rengeteg meglepetéssel és felejthetetlen hangulattal. A fellépők között olyan nagyágyúk szerepelnek, AK26, Pixa vagy éppen Willcox. Utána a klubban folytatódik a buli hajnalig. A Szabadkikötőben péntek este stíluskavalkádra lehet számítani Kan I Rok és blc játszik szemtől szembe. A Ferencesek utcájában található Downtown Pécsben a techno kedvelői lelhetik örömüket pénteken és szombaton, fellép többek között Dennis Clarke is. Egészen vasárnap hajnalig utazhatunk az underground elektronikus zene palettáin. Pénteken este a Trafikban egy hamisítatlan, és a legnagyobb sikerrel futó klasszikus házibulit rendeznek végeláthatatlan slágertengerrel.

Szintén az elektronikus zene szerelmeseinek legnagyobb örömére idén is megrendezik az AmperKert nevű rendezvényt szombaton este. Két színpadon, tizennégy fellépő, a pécsi nyár legmenőbb ilyen stílusú bulija várható. Este nyolckor közös szabadtéri filmezéssel indul a program, a Cápa című műremeket vetítik. Ezt követően Belgiumból érkezik WLC, hogy adja a house alapokat, amire az elragadó Mona Lee énekel. Szintén Belgiumból érkezik a Kimman duója, hogy a legfrissebb techno, deep house trekkeket pörgesse. Budapestről a CityMatiné egyik főembere, Dj Sobek is emeli az est fényét. Az este házigazdái pedig a BETWIXT elektronikus zenei alkotóműhely tagjai lesznek.

Mindenképp ki kell emelnünk Lovasi András fellépését, igaz, hogy Siófokig kell utaznunk pénteken. A Plázson játszik régi kollégáival: Kispállal, Dióssyval, sőt még Falusi Mariann is felbukkan a színpadon egy óvatlan pillanatban. Aki tavaly kihagyta a jubileumi koncerteket, annak idén még ezen az alkalmon is lehetősége van pótolni a Lovasi-életmű legfrankóbb szerzeményeit – legyen az Kispál és a Borz-, Kiscsillag-, vagy akár szólódal.

Mohácson a II. Dunamenti Halfesztivál a számtalan remek programon túl a könnyűzene kedvelőinek Wolf Kati fellépése lehet az igazi csemege szombaton este héttől. És hogy a rockerek se törjenek ki sírásban, eláruljuk végül, hogy a BuRock bárban szombaton este a Roadside Rose, az August Dream, sőt mi több a Someguys is koncertezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában