balaton

2018.06.24. 17:23

Remek programokat kínál a Kultkikötő

Június 22-én az Anyám, a nyolcadik kerület! című előadás ősbemutatójával, valamint a Heisenberg című darabbal nyitotta meg az idei, szám szerint 13. évadát a Kultkikötő.

F. Z.

A színművészeti játszóhelynek és tábornak induló projekt az elmúlt, szűk másfél évtizedben Magyarország leghosszabb összművészeti fesztiváljává nőtte ki magát. A szervezők egész nyáron át, három önálló helyszínen (Balatonföldváron, Balatonbogláron és Balatonfenyvesen), valamint egy új programhelyszínen (a badacsonyi FrissTeraszon) több mint 200 színházi előadással és koncerttel várják a kulturális programokra a vakáció idején is fogékony nézőket.

A közönség idén is különleges produkciók közül válogathat: a Kultkikötő színpadán többek között látható lesz a Valódi hamisítvány című darab Kern András és Hernádi Judit főszereplésével, de itt először szabadtéren is műsorra tűzik a Thália Színház bemutatója óta telt házzal futó Oscar című vígjátékát. Sok más produkció mellett Balatonföldvárra érkezik – Rezes Judit és Szabó Győző főszereplésével – a Loveshake című darab is, de még hosszasan lehetne sorolni a Balaton-parti helyszínekre látogató, ismert és elismert fellépőket: a Kultkikötő közönsége biztosan láthatja a színpadon Molnár Piroskát, Szervét Tibort, Borbély Alexandrát és Szabó-Kimmel Tamást is.

A színdarabok mellett idén is lesznek koncertek: az egyébként is kellemes nyárestéket mások mellett a Quimby, a Cotton Club Singers és a Blahalousiana koncertje teszi majd még hangulatosabbá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában