Postabontás

2022.02.01. 19:36

Leszakadóban a keleti városrész - panaszolja olvasónk

Sajnos az élet minden területén tapasztalnunk kell, hogy nem jó oldalon telepedtünk le Pécsett.

Dunántúli Napló

Fotós: Shutterstock

Az élet minden területén éreznünk kell, hogy a keleti városrész egyetlen dologban sem élvez elsőbbséget. Nem kapunk még választ sem, ha a biztonságos közlekedésünk érdekében zebrát szeretnénk, vagy buszvárót, hogy ne a csupasz ég alatt kelljen várakoznunk az óránként közlekedő buszra. Nem jut piac sok ezer, állítólag szintén pécsi lakos részére, hogy csak a legfontosabb – legalábbis az itt élők számára az lenne – dolgokat említsem. 

 

Ezeket az évek folyamán lassan, ha nehezen is, de már talán meg is szoktuk, mert különböző dolgokra hivatkoznak a közszereplők, nem beszélve a képviselők nemtörődömségéről. 

 

Már hónapok óta reklámújságokat sem hordanak Gyárváros területén! Pedig az itt élők is szükségét érzik annak, hogy időben értesülhessenek a boltok kedvezményes szolgáltatásairól. Hiszen a mai inflációs helyzetben senkinek nem érdektelen, hogy egészséges életvitele érdekében tájékozott legyen. 

 

Ezért szeretnénk megkérni az illetékeseket, hogy végre tegyenek valamit ennek a kérdésnek a végleges megoldása érdekében. Várjuk mielőbbi intézkedésüket, hogy mi is hetente találjuk meg a reklámújságokat a postaládánkban. 

 

Név és cím a szerkesztőségben 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!