Postabontás

2022.05.22. 07:56

A lakók türelmét, megértését kérjük - üzeni a Pétáv

A DN május 17-i számának SMS rovatában „Viktória utca” jeligével megjelent olvasói észrevételre az alábbi válasz érkezett:

Dunántúli Napló

Képünk illusztráció

Fotó: Shutterstock

A PÉTÁV Kft. a Nemzeti Fejlesztési Programiroda NKft. koordinálásával a Viktória utcában pályázati támogatással új hőközpont-kialakításokat végez, amely során a korábbi tömbhőközpontot megszüntetjük, a régi hőfogadókat és az épületek közötti szekunder vezetékeket a szükséges mértékben elbontjuk, új primer bekötővezetékeket, hidegvíz-vezetékeket, villamos betáplálásokat létesítésünk. 

Az új hőközpontok a korábbinál sokkal korszerűbb szolgáltatást biztosítanak, a fejlesztéssel egy takarékos, az épület fűtési igényeihez igazodó technológia valósul meg. A kivitelezés során az épületeket ellátó meglévő vezetékrendszeren váratlan meghibásodás történt, amely miatt a munkálatokat meg kellett szakítani, és a társasházak részére ideiglenes ellátóvezetékeket kellett lefektetni, hogy a meleg vizet és fűtést biztosítani tudjuk a lakók számára. A meghibásodás miatt a területen a Nemzeti Fejlesztési Programiroda megbízásából kivitelezést végző TERRA 21. Kft. nem tudta a tervezett határidőre a munkát elvégezni. 

A munkálatok jelenleg még kényelmetlenségekkel járnak, de mindent megteszünk azért, hogy a lehető legrövidebb ideig zavarjuk a lakók életét. A terület teljes helyreállítása várhatóan június 17-ig elkészül. Kérjük a környékbeli lakók és közlekedők szíves türelmét és megértését! 

PÉTÁV Kft. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!