Postabontás

2022.05.27. 07:57

Katasztrófa az útlezárás következménye - véli olvasónk

A DN Postabontás és SMS-rovataiban több alkalommal téma volt már, hogy a Gyöngyvirág utcai híd elzáróbetonnal való eltorlaszolása nem biztos, hogy a legjobb megoldás.

Dunántúli Napló

Fotó: Shutterstock

Nos, a minap a testvérem megkért, hogy a gyermekét vigyem el fociedzésre, a Dárdai akadémiára. Mivel kicsit sürgetett az idő, gondoltam, nem a vízmű felé vezető, hosszabb utat választom, hanem átvágok a Tesco mögötti szakaszon. Már amikor az útra értem, láttam, hogy ez bizony nem volt jó döntés. 

Kérdezem városunk tisztelt vezetőit: jártak azon a szakaszon, mielőtt a Gyöngyvirág utca eltorlaszolása mellett döntöttek?! Tengelytörő, hatalmas kátyúk közt kell az aszfalt nélküli úton szlalomozni, ráadásul az útlezárás eredményeként a forgalom is ide terelődött – a délutáni órákban mindkét irányban egymást követve jöttek-mentek az autók. Szülők, nagyszülők, akik a gyerekeiket hozták, vitték. 

Az, hogy az ott uralkodó közlekedési állapotok katasztrofálisak, enyhe kifejezés. Ez az út nem bír el ekkora terhelést. Használhatóvá kell tenni! Kérem az illetékeseket, nézzék már meg, hogy mi lett az útlezárás következménye! 

Név és cím a szerkesztőségben 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!