Postabontás

2022.09.19. 08:00

Nem viszik el a zöldhulladékot - osztja meg tapasztalatait olvasónk

A zöldhulladékot én is a Kovács Béla utcai buszfordulóhoz hordtam le több alkalommal a telkemről, hiszen az égetés nem megengedett, és törekszem a komposztálásra, de ez nem mindig megoldás.

bama.hu

Fotó: Huszár Márk

Ahogy a Postabontásban megjelent, komoly nehézséget jelent az itteni ingatlantulajdonosok számára, hogy a szemétszállítás ezen a környéken nem megoldott. Ha nem is heti kétszer, de legalább hetente egyszer erre is közlekedhetne egy kisebb szállítójármű.  

Én is azt gondolom, hogy a faágak, gallyak, a nyesedék hulladékudvarba való elszállítása sokak számára nem kivitelezhető, mert - főként az idősebbek, és autóval nem rendelkezők számára - körülményes. Szeretnénk megtudni, hogy miért nem lehet a buszfordulóhoz vinni továbbra is a zöldhulladékot? Mi a magyarázat? Miért nem próbál ilyen esetben a lakosság igényeihez alkalmazkodni a szolgáltató? És a Postabontásban megjelentekhez én is csatlakoznék, elismételve a leírtakat: nem szigorítást kell bevezetni, hanem inkább azon kellene fáradozni, hogy a városnak ezt a részét is bevonják a szolgáltatásba! 

Név és cím a szerkesztőségben 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!