Postabontás

2023.01.14. 15:13

A vásárlás is komoly feladat, de a fától való megszabadulás is gondot jelent

Amíg karácsony előtt a fenyő beszerzése jelenti az egyik fő feladatot, addig az ünnep elmúltával a fától való megszabadulás tűnik komoly kérdésnek.

bama.hu

Olvasónk szerint: - Gyűlnek a fenyők a kukák mellett. Van, aki a szolgáltató kérésének megfelelően a 2 métert is meghaladó fa törzsét kettévágja. Jó lenne azonban, ha ezt senki nem a társasház bejárata előtt tenné. Vagy ha igen, akkor az lenne az elvárható, hogy a lepotyogott tűlevélhalmot seperje össze maga után, és azt szintén dobja a szemetesbe. Sajnos azonban ez nem mindenki számára egyértelmű. Ugyanígy az ablakon kidobott fa is hagy szemetet maga után a járdán – azt is illendő lenne eltakarítani. Hogy ne annak kelljen ezt megtennie, akinek semmi köze hozzá, csak épp szereti, ha rend van a háza tájékán.

Más szintén találkozott hasonló problémával: - Két helyen is láttam utcán heverő, kidobott karácsonyfát a minap. Egyet a belvárosban, egyet pedig Uránvárosban. Egyik sem volt kicsi, és mindegyik a járdán hevert. Titkon azt remélem, hogy éppen előtte dobták ki, és amikor én láttam, hogy ott fekszik, akkor a tulajdonosa épp sietett lefelé a lépcsőházban, hogy elhúzza a kukáig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!