Postabontás

2023.03.05. 12:32

Az új vásárcsarnok üde színfoltja lett városunknak - vélik olvasóink

Az új vásárcsarnok üde színfoltja lett városunknak, köszönhetően a sokszínű programoknak - vélik olvasóink.

W. K.

Fotó: Löffler Péter

- Szombaton vidám zeneszó fogadott, ahogy a vásárcsarnok felé közeledtem. A buszról leszállva el voltam merülve a gondolataimban, nem is indult jól a napom, de amikor a muzsikaszót meghallottam, öröm áradt szét bennem. Aztán a vásárcsarnokhoz érve megláttam, hogy fiatal fúvósok szolgáltatják ezt a vidám délelőtti hangulatot. Fantasztikus élmény volt úgy válogatni a szebbnél szebb portékák között, hogy közben élőzene szólt, mintha csak egy koncerten lennénk. Köszönet érte a szervezőknek, köszönet érte a zenészeknek - osztotta meg élményét olvasónk. 

Más a következőt fogalmazta meg: - Szinte nincs olyan hét, hogy ne lenne valamilyen különleges program a pécsi vásárcsarnokban. Nem csak az épület pazar, de rendszeresen különleges rendezvényekkel, kóstolókkal csalogatják a vásárlókat. Akik szerencsére sokan is vannak. Egészen más itt a vásárlás, mint a régi helyen. Össze nem hasonlítható. Öröm ez minden pécsi számára. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!